Dobra plača, svetla prihodnost - OTTO kaže pot

  30. 04. 2018

Čeprav komponente Nexus izberejo dobavitelje predvsem glede na kakovost svojih izdelkov, ne moremo pomagati, ampak dvakrat ponosni na naše partnerstvo z OTTO Engineering.

Zavezanost podjetja k svoji lokalni skupnosti je navdih v novinarskem okolju, polnem zgodb o zunanje izvajanje, poceni delovne sile in odločitvam za zmanjševanje stroškov.
V soboto 5. maja bo OTTO Engineering odprl svoja vrata naslednjim generacijam oblikovalcev komponent, ki bodo potencialnim novim zaposlenim povečali plačo za več kot 40%, da bi jim pokazali, kakšna je kariera v proizvodnji komponent.

OTTO - ki dobavlja svojo ponudbo igralnih palic, Hall Effecta in elektromehanskih stikal in prijemov v Združeno kraljestvo preko Nexus Components-je namenjen prikazu prihodnje generacije vrednosti kariere v predelovalnih dejavnostih in privabiti najboljše kandidate, da ga ohranijo na vrhuncu izdelava sestavnih delov.

S sedežem v Carpentersville v Illinoisu je največji delodajalec vašega kraja in porabil milijone za okoljske izboljšave, ki koristijo celotni skupnosti in lastno delovno silo. Stopnja zadrževanja zaposlenih znaša več kot 90 odstotkov. Toda izziv je, da se visokošolski diplomanti zadržijo in izzovejo dojemanje, da je proizvodnja drugorazredna kariera.

Predsednik Tom Roeser je dejal: "Ko starši ali družba želijo motivirati mlado osebo, pogosto prezirno rečejo:" Kaj boš naredil, delaš v tovarni? " Proizvodna podjetja so poglobile težavo, saj pogosto ohranjajo delovna mesta kot nižja plačila.
"In jim bom pokazal - zagotovil vam bom poklicno priložnost. Želim izobraževati ljudi, da je tovarna priložnost. "

Na svojem delovnem sejmu 5. maja bo OTTO ponudil povečano začetno plačo montažnih delavcev v višini 13 evrov na uro in ponudil tudi program delitve dobička za zaposlene. Skupaj, plačilo in ugodnosti se povečajo za 14,30 USD na uro, kar je približno 43-odstotno povečanje.

To je drzno in odločno gibanje podjetja, ki se je kot družinsko podjetje začelo leta 1961 - izdelava stikal za eno stranko iz kleti ustanovitelja Jack Roeser.
Jack se je oddaljil od 32.000 dolarjev na leto za inženirsko delo - zavidljivo plačo leta 1961 - za ustanovitev lastnega podjetja z uporabo pečice in majhnih nakladnih datotek. Njegov sin, Tom, ga je gledal kot otroka, ko je ustvaril to podjetje. To je popolna zgodba ameriškega sanja, zdaj pa je družba v osrčju vasi Carpentersville, ki je imela v popisu leta 2010 manj kot 40.000 prebivalcev.

Podjetje se širi še naprej in gradi nov tehnološki in proizvodni center v vrednosti 20 milijonov ameriških dolarjev, manj kot miljo od sedanjega sedeža, ki bo vključeval prostor za usposabljanje vajencev za kariero v predelovalnih dejavnostih.

Na Nexusu smo ponosni na prodajo izdelkov tega podjetja in prepričani smo, da bo dolgoročni načrt družbe še naprej omogočal razvoj vrhunskih oblik in inovacij, ki bodo še naprej reševali vse bolj zapletene probleme naših strank

.
V prihodnjih mesecih bomo predstavili več izdelkov podjetja v naših novičarskih člankih - njihove izdelke lahko najdete na naši spletni strani http://www.nexuscomponents.co.uk/Manufacturers/OTTO in pred kratkim smo se osredotočili na OTTO P9M zapahni gumb, nov razvoj v priljubljenem in zanesljivem podjetju podjetja P9 http://www.nexuscomponents.co.uk/News/View/P9M%20Latching%20Pushbutton/19